dinsdag 31 augustus 2010

Naam Danique



Deze letters had ik een tijdje geleden al gepimpt, alleen nog steeds geen foto van gemaakt, dit is wel lastig omdat het zo'n lange naam is! Deze letters komen in de kamer van Danique op een plankje te staan, maar het plankje hangt alleen nog steeds niet, dus even op de grond gezet voor de foto!
De letters zijn ongeveer 20 cm hoog.
Ik vindt dit echt ontzettend leuk om te maken, en Danique is er heel erg blij mee!
Het papier had ik bij Marloes (doe@ding) gekocht, ik durf alleen niet meer te zeggen van welk merk het is, sorry...

dinsdag 24 augustus 2010

Magnolia kaartje


Vorige week ben ik samen met mijn zussen een avondje aan het kleuren geweest met de copics, en dit kaartje is het resultaat! Het papier is van Magnolia, en het stempeltje is een iets oudere van Magnolia, maar bij dit papier staat het wel heel erg leuk!!

maandag 23 augustus 2010

Jesper geboren


Vorige week is mijn vriendin bevallen van een zoontje, Jesper.
Ik had een setje leuke kleertjes bij de Prenatal gekocht, en natuurlijk moest dit leuk ingepakt worden. Ik had een houten doosje bij de Action gekocht, en deze wit gespoten (de babykamer is zwart/wit), deze met zwart/ wit papier gescrapt, ook zijn naam en geboortedatum erop gezet (met de cricut de letters en cijfers uitgesneden).
Mijn vriendin was erg blij met het doosje (en de kleertjes natuurlijk), maar ze is heel lang op zoek geweest in de winkels naar zo'n doosje en helaas niet meer kunnen vinden!



vrijdag 20 augustus 2010

Opbergbox van Kaisercraft opgepimpt

Een hele tijd geleden heb ik in de winkel van Marloes (doeading in Spijkenisse) deze opbergbox van het merk Kaisercraft gekocht, op dat moment was hij helemaal wit, ik heb hem met papier van het merk Bo Bunny opgepimpt, ook de bloemen zijn van het merk Bo Bunny.
De tissuebox is ook van het merk Kaisercraft, deze heb ik vorig jaar op de Kreadoe gekocht en met hetzelfde papier opgepimpt, dan is het toch een beetje 1 geheel op tafel!







dinsdag 10 augustus 2010

Zomaar een kleinigheidje...

Ik heb deze leuke opbergmapjes gemaakt voor mijn zus, de kleine is eigenlijk voor een paar chocolaatjes (Merci), maar deze stempeltjes passen er ook precies in. De maten heb ik van de site van Karin Versteeg Design (op 27 mei 2010 heeft ze deze geplaatst), haar blog is: http://karinversteeg.blogspot.com/ Het grotere maat doosje heb ik zelf aangepast aan een corrspondentie kaart, en het doosje leuk opgevuld met een stapeltje afdrukjes van de nieuwe Magnolia's, ze zijn echt zo lief!
Ik heb de doosjes laten sluiten dmv een klittebandje (bij de action gekocht).
De opbergmapjes heb ik leuk als verrassing bij mijn zus in huis gelegd, ze is 3 weken met vakantie geweest, en ik heb op haar huis gelet (post, plantjes, etc.).
Hieronder een paar leuke foto's:








maandag 9 augustus 2010

Style Award




Deze Stylish Award heb ik ontvangen van Marion, dank je wel!
Nu nog "even" 5 Stylish dingen over mezelf vertellen, pfff, best moeilijk. Maar ik ga mijn best doen...
* mijn huis-stijl is warm en modern, alles is in bruin en aqua tinten,
* mijn hobby-stijl is is wat strakker en ik gebruik (bijna) altijd bloemen,
* mijn werk-stijl is opgeruimd en netjes (nou ja, niet altijd, als ik aan de freubel ben, lijkt het soms wel eens een ontploffing!)
* mijn kleding-stijl is modern, mijn favoriete kleuren zijn zwart, blauw en paars
* mijn 5e stijl weet ik niet zo snel, als ik iets leuks weet, verander ik het nog even...

Ik geef de stijl door aan Sigrid, Wendy, Marianne, Martine en Marianne