zaterdag 22 mei 2010

Stempel Organizer

Deze stempel organizer zag ik in de Cards Only (jaargang 2, nummer 12), ik vond deze zo leuk en handig dat ik hem gelijk wilde maken. De plastic insteekmapjes gelijk besteld bij een webwinkel, leuk scrappapier gekocht bij Doeading in Spijkenisse, mijn zussen ook opgetrommeld, en gezellig met zijn drieen zijn we 3 hele avonden hieraan bezig geweest. In de Cards Only staat de stempel organizer afgebeeld met 3 rijtjes mapjes naast elkaar, maar wij hebben deze met 2 rijtjes naast elkaar gemaakt.
We hebben 9 mapjes per stapeltje, dus in totaal kan ik nu 18 stempeltjes opbergen.
Het was ontzettend leuk om te maken!


Voorkant van de stempel organizerBinnenkant stempel organizerAchterkant stempel organizerdinsdag 18 mei 2010


Zo, eindelijk weer eens een nieuw kaartje van mij, het heeft even geduurd, maar ik heb het de laatste tijd een beetje druk gehad met mijn werk en ik ben nog een lekker weekendje weggeweest. Ik ben ook nog bezig met een paar leuke projectjes, als deze klaar zijn zal ik ze zeker laten zien.
Het papier dat ik voor deze kaart heb gebruikt is van Bobunny (Abbey Road), door de stempel van Edwin vindt ik het een erg leuk en lief mannen-kaartje geworden voor een speciaal iemand! De sketch wat ik gebruikt heb, komt van een andere blog...